Meestal vind ik het niet de moeite waard om te laten zien wat we dan precies eten.
Ik denk dat iedereen dat wel zou kunnen verzinnen, maar heb gemerkt dat dat best voor sommige mensen nog wel een probleem is.
Vandaar dat ik nu laat zien wat we vanavond geheten hebben.
Gegrilde zalm met verse spinazie.
De zalm heb ik gekruid met peper en zout en gedroogde dille.
De zalm eerst afspoelen met water en dan goed droogdeppen met keukenpapier,
Dan de kruiden er over strooien met een paar drupjes olijfolie.
Een grilpan goed heet laten worden en daar de zalm even om en om op grillen.
De spinazie (450 gram voor 2 personen) in een laagje water met peper zout en een snuf nootmuskaat in een pan ongeveer in 10 minuten koken en halverwege even omroeren.
De spinazie goed afgieten, eventueel in een vergiet.
Dan 100 gram roomkaas toevoegen.
De spinazie en roomkaas blenderen, maar zorg ervoor dat het nog wel een beetje structuur heeft.
De zalm en de spinazie op een bord scheppen en een schijfje citroen bij de zalm serveren.
Eet smakelijk met dit makkelijke snelle recept 😜
Geen opmerkingen:
Een reactie posten