In het begin is het wel even omschakelen en wennen, een boterham is immers snel gesmeerd en aardappelen, rijst en pasta "horen" toch bij je warme maaltijd?!
Het knopje in je hoofd moet dus even om en dan blijken er super heerlijke alternatieven te zijn.
Vanavond bestond het diner uit Cubaans rundvlees uit de slowcooker met sperziebonen.
Het Cubaanse rundvlees heb ik gemaakt volgens een recept uit het kookboek: Het Keto-dieet van Martina Slarejova.
Hoewel sperziebonen niet echt een koolhydraat arme groente is, paste het vandaag goed in het dagtotaal van het aantal grammen koolhydraten in mijn menu.
Als dessert had ik een heerlijke aardbeien mousse gemaakt.
Ingrediënten
100 ml verse slagroom
100 gram verse roomkaas
2 theelepels aardbeien essence
geklopte ongezoete slagroom
2 aardbeien
Klop de slagroom stijf met de zoetstof.
Roer de roomkaas los met de aardbeien essence.
Spatel de stijf geklopte slagroom door het roomkaasmengsel.
Verdeel dit over 2 mooie glazen.
Spuit hier een mooie toef slagroom op en maak af met een aardbei.
Goe dat je een blog bent begonnen, ik ben fan!
BeantwoordenVerwijderenGoed gemaakt, kort, krachtig en heel duidelijk. Ik blijf je volgen!
BeantwoordenVerwijderenIk heb nog heel veel inspiratie, dus voorlopig zit ik nog niet om input verlegen.
BeantwoordenVerwijderenmochten jullie toch vragen en/of verzoekjes hebben, laat het me maar weten!