Volgers

donderdag 7 maart 2019

Tuinboontjes met een Franse slag




Ik ken veel mensen die niet van tuinbonen houden, ze worden hier in Nederland ook niet zo heel veel gegeten, maar ze zijn prima te gebruiken als je koolhydraatarm eet.
Veel bonensoorten zijn vrij hoog in koolhydraten, maar tuinbonen zijn prima te gebruiken!
Dit keer heb ik ze een beetje op de Franse manier klaargemaakt šŸ˜‰
Samen met een Franse saucijs een heerlijk gerecht.

Ingrediƫnten:

300 gram (diepvries) tuinbonen
1/2 theelepel thijm
1/2 theelepel oregano
snuf nootmuskaat
Snuf zout
1 eetlepel kruidenboter

Zet de tuinbonen op met met de thijm, oregano, nootmuskaat en zout in een laagje water.
Breng aan de kook en kook ongeveer 15 tot 20 minuten tot de bonen gaar zijn.
Giet af en meng er een eetlepel kruidenboter door.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten