Volgers

zondag 21 april 2019

Groene pepersaus koolhydraatarm



Wat is het toch prachtig weer, daarom gaat hier vanavond de BBQ aan 😉
Een salade en vlees of vis of een vegetarische vleesvervanger dat is niet zo moeilijk als je koolhydraatarm eet, met de sausjes is dat een ander verhaal, die staan vaak bol van de koolhydraten.
Daarom vandaag een lekker sausrecept, snel en makkelijk te maken!
Dit smaakt natuurlijk ook prima bij het gourmetten of fondue-en, maar ook als dipsaus bij de rauwkost is het erg lekker.

Ingrediënten:

2 eetlepels roomkaas
2 eetlepels mayonaise
2 theelepels ingelegde groene peperkorrels
1 lente uitje.
Snuf zout

Klop de roomkaas met de mayonaise los in een kommetje.
Spoel de pepertjes af en droog ze met wat keukenrol, snij ze daarna fijn met een scherp mes.
Maak het lente-uitje schoon en snij ook fijn.
Meng alles goed en breng op smaak met een beetje zout.

Ander sausje?

Chimichurri
knoflooksaus


Geen opmerkingen:

Een reactie posten