Volgers

zondag 14 april 2019

Kipfilet met roerbakgroente en pesto





Sneller dan een pizza bestellen, die je trouwens toch niet mag eten als je koolhydraatarm eet 😉
Wel erg lekker!
Italiaans eten op zijn best als je een snelle hap wil.

Ingrediënten:

300 gram kipfilet
600 gram Italiaanse roerbakgroente
1 potje rode pesto (ongeveer 200 ml)
1/2 eetlepel Italiaanse kruiden
2 eetlepels olijfolie
1theelepel kippenbouillonpoeder

Snij de kipfilet in reepjes/blokjes.
Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan en bak de kip hier in aan.
Voeg de roerbakgroente, de Italiaanse kruiden en het bouillonpoeder toe en roerbak enkele minuten.
Voeg dan de pesto toe en roerbak nog enkele minuten tot het gerecht goed is door gewarmd.

Eet smakelijk!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten