Als je hem in een braadpan bakt duurt het al snel 1 1/2 uur voor hij klaar is en al die tijd moet je in de buurt blijven om te controleren of het niet te hard gaat en hij aanbrand etc. etc.
In de slowcooker is het echter een fluitje van een cent 😉
Ingrediënten:
Een rollade van ongeveer 1 kilo
1 eetlepel boter
Doe de boter in je slowcooker, dep de rollade droog en doe ook in de slowcooker.
Zet de slowcooker op low en in 3 1/2 a 4 uur is hij perfect!
Het is een beetje afhankelijk van het merk en type slowcooker en hoe dik je rollade is.
Wil je zeker weten dat ie goed gaar is meet dan even met een vleesthermometer in het dikste deel van de rollade, als de kerntemperatuur 65 graden is, is ie precies goed 🤗
Ik had gisteravond een varkensrollade van 1 1/2 kilo in de cooker en die was na 4 uur perfect!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten