Wat ben ik blij dat ik de pasta van Dreamfields heb ontdekt.
En koolhydraatarme pasta die net zo goed smaakt als de normale pasta, maar laag is in koolhydraten!
Een één persoons portie van 56 gram pasta bevat netto maar 5 gram koolhydraten, dus zo af en toe kun je hier prima van genieten 😉
Vandaag heb ik een lekker recept gemaakt met deze pasta met een saus van kip, courgette, pesto en crème fraiche.
Het is voldoende voor 2 personen.
Ingrediënten:
112 gram Dreamfields pasta Rotini
300 gram kipfilet
1 courgette
1 ui
2 teentjes knoflook
1 flinke eetlepel pesto Genovese
100 ml crème fraische
peper en zout naar smaak
olijfolie
Kook de pasta in ruim water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet de pasta af en spoel dan even af met koud water en roer er een beetje olijfolie door.
Snij terwijl je de pasta kookt de kipfilet in blokjes.
Was de courgette en snij deze in de lengte doormidden en dan in plakjes van ongeveer 1/2 cm.
Snipper de ui en de teentjes knoflook.
Doe wat olijfolie in een wok of hapjespan en bak de kipfilet op hoog vuur bruin en gaar.
Haal de kipfilet uit de pan en zet even apart, bak in de zelfde pan de courgette, ui en knoflook een paar minuten en voeg dan de kipfilet de pasta en crème fraische toe.
Meng alles goed met een flinke eetlepel pesto en breng verder op smaak met peper en zout.
Warm het geheel nog even goed door.
Smakelijk eten!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten