Op de foto zie je 1 portie.
Met een salade erbij kan het prima als lunch voor 2 personen of als lichte avondmaaltijd.
Ingrediënten:
150 gram oesterzwammen
2 eieren maat m
80 gram geraspte jong belegen kaas
Eventueel (verse) kruiden naar smaak
2 eetlepels roomboter
Veeg de oesterzwammen schoon met keukenpapier en scheur in niet te grote stukken.
Doe de eieren met de kaas en eventuele kruiden in de blender en blend dit een aantal minuten.
Doe de kaas-eimassa in een kom of diep bord.
Zet een anti-aanbaklaag op het vuur en smelt de boter.
Haal de oesterzwammen door het ei-kaasmengsel zodat het overal een laagje bevat, dit gaat het makkelijkst met een vork 😉
Bak de gepaneerde oesterzwammen in porties op niet te hoog vuur tot alle zijden een mooi kleurtje hebben.
Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten