Er zijn veel soorten komkommersalade en dit is de Indiase variant.
Erg lekker bij een curry en ook fijn dat komkommer zo lekker koolhydraatarm is 😉
Het is snel gemaakt en een lekker fris bijgerecht voor 2 personen.
Ook erg lekker als bijgerecht bij de BBQ.
Ingrediënten:
Halve komkommer
3 eetlepels Turkse yoghurt
1 teentje knoflook uit de knijper
Takje verse munt
Zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
Snij de komkommer in de lengte doormidden en schraap met een theelepel de zaadjes er uit.
Snij of schaaf de komkommer in dunne halve maantjes.
Voeg de yoghurt en knoflook toe en breng op smaak met zout en peper.
Hak de blaadjes munt fijn en meng dit ook door de salade.
Laat een uurtje staan zodat de smaakjes lekker door kunnen trekken.
Makkelijker wordt het niet 😉
Geen opmerkingen:
Een reactie posten