Dit heerlijke en makkelijk te maken dessert heb ik inmiddels al een paar keer gemaakt.
Het is echter zo lekker dat het elke keer al op was voor ik het op de foto had gezet 😜
Het is een lekkere afsluiting van een Chinese of Indische maaltijd, maar ook lekker na een ander recept hoor!
Ingrediënten:
1 pakje kokosmelk van 200 ml
200 ml aangemaakte suikervrije ranja
6 blaadjes gelatine
Week de blaadjes gelatine in een bakje met water (ongeveer 5 a 10 minuten)
Doe de kokosmelk in een pannetje.
Maak de ranja, deze mag flink op smaak zijn 😉
Als je geen ranja hebt kun je ook 200 ml water met ongeveer 50 gram erythritol nemen.
Verwarm dit samen met de kokosmelk in het pannetje, maar laat niet koken!
Los de blaadjes gelatine 1 voor 1 op in het mengel en roer goed door.
Stort het mengsel dan in een met water omgespoeld plastic bakje en laat afkoelen.
Zet het bakje nog ongeveer 4 uur in de koelkast om op te stijven.
Stort de pudding op een schaal en snij er mooie blokjes of plakjes van.
Dien op op een mooi schoteltje en garneer eventueel met wat vers fruit.
Hoe eenvoudig kan het zijn..lekker hoor!
BeantwoordenVerwijderen