Volgers

zondag 23 augustus 2020

Met roomkaas gevulde Jalapeno pepers

 


Dit heerlijk pittige gerechtje is heerlijk als voorafje of als onderdeel van een (tapas) buffet.

Ook heerlijk als borrelhapje bij een feest 🎉 

De hoeveelheden kun je gemakkelijk verdubbelen als je meer gasten krijgt 😉


Ingrediënten voor 10 stuks :

5 Jalapeno pepers

100 gram roomkaas naturel

10 gram erythritol 

10 plakjes ontbijtspek 


Verwarm de (hetelucht) oven voor op 170 graden.

Was de pepers en snij ze overlangs doormidden.

Verwijder de pitjes en de zaadlijsten.

Meng de roomkaas met de erythritol en vul de halve pepers hiermee.

Wikkel om elke halve peper een plakje ontbijtspek en leg ze in een ovenschaal.

Bak de pepertjes ongeveer 17 minuten in de voorverwarmde oven.

Haal de pepertjes uit het vet/vocht en serveer ze op een mooi schaaltje.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten