Vanmiddag had ik zo’n zin in poffertjes, dat het water me al in de mond liep 😉
Ik had ze al een keer geprobeerd te maken met amandelmeel maar vond die tegenvallen.
Dit keer heb ik kokosmeel gebruikt en ze waren om van te smullen.
Ingrediënten:
2 eieren
2 eetlepels roomkaas naturel
2 eetlepels slagroom
2 eetlepels kokosmeel
1 theelepel (wijnsteen) bakpoeder
1/2 theelepel vanillepoeder
Snufje zout
Meng alle ingrediënten met een mixer in een maatbeker met schenktuit.
Vet een poffertjespan licht in met wat zonnebloemolie.
Verwarm de pan op niet te hoog vuur en vul de holletjes van buiten naar binnen voor ongeveer 2/3 met het beslag.
Keer de poffertjes na een paar minuten om en bak ook de andere kant nog even tot ze een mooi kleurtje hebben en mooi stevig zijn.
Serveer de warme poffertjes met wat erythritol en roomboter.
Ik kon met deze hoeveelheid beslag de pan goed twee keer vullen!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten